Diensten


Diensten

Dakbedekkingen

Dakbedekking

Uw dak waterdicht en tochtvrij maken? Dakbedekking is een beschermende laag die wordt aangebracht op een plat of licht hellend dak. Naar wens wordt materiaal toegepast, zoals dakpannen, zinkwerk of loodwerk. Met onze ervaring en expertise leveren wij u advies op maat over het aanbrengen van dakbedekking. De meest voorkomende dakbedekking is de bitumineuze dakbedekking of kunststofdakbedekking. 

Dakisolatie

Dakisolatie

Voor dakisolatie zijn er verschillende materialen beschikbaar. De materiaalkeuze is afhankelijk van het type dak, een plat dak of een licht hellend dak. Er zijn vier verschillende materialen die gebruikt worden voor dakisolatie: hardschuimplaten, glaswol, steenwol en aluminium noppenfolie. Meer informatie of advies over dakisolatie?

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dakrenovatie voorkomt verregaande problemen met betrekking tot schade aan uw dak. Hoe duurzaam de bouwmaterialen tegenwoordig ook zijn, op den duur ondervinden ze toch de nadelige gevolgen van het wisselvallige weer in ons land. Door gebreken aan uw woning tijdig op te sporen en te verhelpen, kunt u zowel de materiële als de financiële schade beperken. Het is zeker aan te raden tenminste één keer per jaar een grondige inspectie te laten uitvoeren. Wij hebben de kennis en de vakbekwame mensen waardoor snel en effectief een dakrenovatie gerealiseerd kan worden.

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen

Zijn uw dakpannen toe aan vervanging? Laat uw dakpannen vervangen door Dakbedekkingsbedrijf Gijsman. Bij het vervangen van uw dakpannen wordt er rekening gehouden met de huidige staat van de isolatie. Met onze ervaring adviseren wij u wanneer het noodzakelijk is om de dakisolatie gelijktijdig te vervangen. 

Zinkwerk

Zinkwerk

Is uw zinken dak of dakgoot toe aan vervanging? Neem voor zinkwerkvrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel voor direct contact 06-23462794. Heeft u interesse in de diensten van Dakbedekking Gijsman? Vraag snel en eenvoudig online een offerte aan via het offerteformulier.

Loodwerk

Loodwerk

Dakgoten raken verstopt of raken beschadigd door regen of extreem weer. Een goed functionerende dakgoot is echter erg belangrijk, want achterstallig onderhoud kan voor verregaande schade leiden aan de rest van uw huis. Wij repareren uw dakgoot met dezelfde expertise die wij toepassen op uw daken.

Wat wij voor u kunnen betekenen