Over Gijsman Dakbedekkingen


Over Gijsman Dakbedekkingen

Dakbedekkingsbedrijf Gijsman

Met Dakbedekkingsbedrijf Gijsman uit Leiden bent u, als opdrachtgever, verzekerd van gedegen kwaliteit en langdurig resultaat.

Wij hechten dan ook veel waarde aan het leveren van hoogwaardige diensten. Om die zekerheid te garanderen hebben wij overeenkomsten en onderhoudscontracten ontwikkeld die specifiek beschrijven wat onze werkzaamheden zijn. Periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw dak immers aanzienlijk. Met dit onderhoudscontract nemen wij u belangrijke zorg uit handen met betrekking tot uw kostbare bezit. Het onderhoudscontract kan voor zowel een korte als een lange periode afgesloten worden. En dat is voor u een hele zorg minder.

jaar ervaring
0 +

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Wij verzorgen eveneens nieuwbouw, renovatie en onderhoud van platte en licht hellende daken. Bij ons geldt dat voor elk daksysteem dat wij aanbrengen van tevoren duidelijk wordt aangegeven wat de verwachte levensduur is. Duidelijk en eerlijk. Als u overweegt om uw dak te vernieuwen of te verbeteren, kunnen wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen. In deze heldere offerte worden stapsgewijs de werkzaamheden voor u uitgelegd. Wij werken op een veilige en milieuvriendelijke wijze. Op ieder dak wordt standaard een garantie afgegeven van 10 jaar. Een verzekerde garantie wordt tegen meerprijs afgesloten.

Heeft u interesse in de diensten van Dakbedekkingsbedrijf Gijsman uit Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel voor direct contact 06-23462794.

Wat wij voor u kunnen betekenen